AKKUELEM Blog

Találja meg autóakkuját okos akkumulátor-keresőnk segítségével!

2024.06.18 13:48
akku-elem.hu
Találja meg autóakkuját okos akkumulátor-keresőnk segítségével!

Az indító akkumulátor az autók egyik legfontosabb alkatrésze, ami nélkül a jármű nem lenne üzemképes. Ideális esetben ezek az eszközök legalább négy évig szolgálják tulajdonosukat. Ezért is fontos, hogy megbízható helyről vásárolt, ismert, jó hírnevű gyártó modellje kerüljön az autójába, ezzel ugyanis elkerülhető az idő előtti meghibásodás, és az elvártnál rövidebb élettartam. Autóakkumulátor-keresőnk használatával mindez gyerekjáték.

Ráadásul különös figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag megbízható, jó minőségű típusokat forgalmazzunk, így a webáruházunkban vásárolt autóakkumulátorokban biztosan nem fog csalódni.

A megfelelő modell megtalálása autóakkumulátor-keresőnk használatával

Amikor csereéretté válik a gépkocsi akkuja, akkor a legfontosabb feladat az utódjának a megtalálása, ami hosszú távon, megbízhatóan szolgálja majd az Ön és autója igényeit. Ebben segítségére lesz a webáruházunk felületén található autóakkumulátor-kereső.

Ez rendkívül felhasználóbarát módon lett megalkotva, így segít eligazodni a végtelennek tűnő kínálatban. Az interneten ugyanis rengeteg információ, különböző típus és modell érhető el, így laikusként nem csoda, ha nehezen tudja kiszűrni a lényeget.

Az egyik legkézenfekvőbb út, amin elindulhat, ha az autója pontos márkamodellje alapján kezdi el a keresést. Ezzel általában mindenki tisztában van, ha pedig mégsem, akkor a forgalmi engedélyben szerepel ez az adat. A jármű évjárata szintén egy olyan információ, amivel le lehet szűkíteni a találatokat. A kereső rendszer folyamatosan frissül, így a legújabb modellek is szinte azonnal bekerülnek az adatbázisba, amely jelenleg több mint 10000 autómodellt tartalmaz.

Méret és kapacitás

Más szempontok alapján is lehetőség van az autójába illő akku meglelésére. Méret és kapacitás alapján szintén megszűrheti a találati listát. Több mint 40 különböző méret közül választhat, ezek közül minden méretben több modellt is talál. Hasonló a helyzet a kapacitással, ahol 8 csoport található, a 30-40 amperórás készülékektől a kiemelkedően magas 100Ah feletti modellekig. Utóbbi kategóriába esik a Banner gyártó strapabíró Running Bull 105Ah-s akkumulátora.

Hasznos tippek a választáshoz

Jellemző hozzáállás, hogy járművének mindenki a legjobbat akarja, ezért a drágább árkategóriájú termékek között válogat. Ezzel természetesen nincs is semmi gond, ugyanakkor van néhány megfontolandó tanács, amivel biztosan nem árt autójának, viszont a pénztárcája is hálás lesz érte.

Mérje fel a gépkocsi használatának módját és körülményeit, és ennek figyelembevételével hozza meg a döntést. Ha például taxi-üzemmódban használja az autót, az sajnos annyira megerőltető az indító akkumulátor számára, hogy felesleges igazán drága modellt vásárolni, mert sajnos az sem fogja hosszú távon bírni a gyűrődést. Ebben az esetben érdemes egy megbízható, középkategóriás darabot választani.

Szintén gyakori jelenség, hogy a tulajdonosok a drágább árfekvésű Start-Stop rendszerű autókhoz kifejlesztett akkuk közül válogatnak járművük számára akkor is, ha az egyébként nem rendelkezik Start-Stop funkcióval. Ez valahol szintén logikus elképzelés, és a tulajdonosokat ebben az esetben is a jószándék motiválja, ugyanakkor semmilyen pozitív hozadéka nincs annak, ha ez a drágább típus kerül a Start-Stop rendszert nem tartalmazó kocsiba.

Amennyiben további kérdései merülnének fel termékeinkkel, illetve az akkumulátor-választással kapcsolatban, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeink egyikén.

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu