KeepPower 16650 3,7V 2500mAh 4A Li-Ion akkumulátor

Raktárkészlet: VAN
Raktáron
KeepPower 16650 3,7V 2500mAh 4A Li-Ion akkumulátor
Raktáron
Műszaki különlegesség: 16650-es 2500mAh-s kapacitással bíró, védett Li-ion akkumulátor. Kiváló minőségű, Japánban gyártott akkumulátor, amely több mint 500 töltési-kisütési ciklusra képes, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínál a felhasználóknak.
Gyártó:
KeepPower
Feszültség:
3,7 V
Kapacitás (mAh) :
2 500 mAh
Br.: 5 157 Ft (4 061 Ft+ÁFA)
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hol vehetem át a terméket?
Személyes átvétel szaküzleteinkben.
Házhoz szállítás az ország egész területére.
Csomagpontra szállítás.
További adatok
További adatok
Garancia
6 hónap
Cikkszám
20602
Tömeg
10 g/db
Információ
Információ

A KeepPower 16650-es 2500mAh-s kapacitással bíró, védett Li-ion akkumulátora a tökéletes választás azoknak, akik hosszan tartó, megbízható energiát keresnek eszközeikhez. Ez a kiváló minőségű, Japánban gyártott akkumulátor nemcsak a rendkívüli teljesítményével, hanem egyedülálló biztonsági funkcióival is kiemelkedik. A P1665J típusú Li-ion akkumulátor több mint 500 töltési-kisütési ciklusra képes, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínál a felhasználóknak.

Az akkumulátorba épített védelmi áramkör védelmet nyújt a túltöltés, túlmerítés, túláram és rövidzárlat ellen. E védelmi funkciók garantálják, hogy az akkumulátor hosszú távon is biztonságosan működjön, megőrizve kapacitását és teljesítményét. A KeepPower P1665J 4.35 V maximális és 3.7 V névleges feszültséget biztosít, ami ideális számos elektronikai eszköz számára. Ahhoz, hogy az akkumulátor teljes kapacitása kihasználható legyen, 4.35 voltos töltővel szükséges feltölteni.

Az akkumulátor 2500mAh tipikus és 2400mAh minimum kapacitása garantálják, hogy a felhasználó hosszú időn át számíthat a stabil és megbízható energiaellátásra. Az akkumulátor mérete – 16.7 mm átmérő és 67.9 mm hossz – a szabványos 16650 méretnek felel meg, így széles körben alkalmazható különféle eszközökben.

Fontos kiemelni néhány alapvető szabályt az akkumulátor használata és karbantartása során. Az akkumulátort első használat előtt feltétlenül töltse fel egy minőségi Li-ion töltővel. Ügyeljen arra, hogy ne használja és ne tárolja az akkumulátort magas hőmérsékletű vagy párás környezetben, mivel ezek a feltételek befolyásolhatják az akkumulátor teljesítményét és élettartamát. Az akkumulátor töltése és kisütése során óvatosan kell kezelni, mivel működés közben forró lehet. Az akkumulátor biztonsági előírásai szigorúan tiltják a tűzbe dobását vagy vízbe helyezését is. Ha hosszabb ideig nem használta az akkumulátort – több mint három hónapig –, akkor használat előtt ismét fel kell tölteni.

A KeepPower egy világszerte elismert akkumulátorgyártó vállalat, amely prémium minőségű Li-ion és más típusú újratölthető akkumulátorokat gyárt. A KeepPower különösen erős a magas minőségű védelmi áramkörökkel ellátott akkumulátorok piacán, amelyeket számos iparágban használnak, beleértve az ipari és katonai alkalmazásokat is. A vállalat Japánban gyártott cellákat használ termékeiben, amelyek a világ egyik legjobb akkumulátor-gyártó technológiáját képviselik.

Teljes méretű kép
Vélemények

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu